Nieuws

Demo Days - September 2020

Onder een stralende zon sloot de 1e editie van Demo Days powered by Matexpo zondagavond 9 september af met 3.878 bezoekers. Ruim boven de doelstelling van 3.000 die de organisatie had vooropgesteld. Het terrein van SODEWA in Braine-l’Alleud was het decor waarin meer dan 80 graafmachines, 20 vrachtwagens en verschillende breek- en zeefinstallaties door het publiek konden worden getest.

Lees meer...

Tijdens de Demo Days vindt u vast het materieel dat het best aansluit aan uw behoeften. Maar had u voor een concrete aanschaffing al eens gedacht aan een leasingoplossing bij ING?

Lees meer...

HOGERE EFFICIËNTIE EN LAGERE BEDRIJFSKOSTEN.

De nieuwste generatie Cat® graafmachines in de 20 ton klasse bieden een grotere bedrijfsefficiëntie, een lager brandstofverbruik, lagere onderhoudskosten en meer comfort voor de machinist. 

Lees meer...

 

Afgelopen dinsdag, 15 mei, vond het info- en persmoment van Demo Days plaats in Abbaye de Nizelles in Braine-le-Château. Zo goed als alles exposanten tekenden present en ook de pers was talrijk aanwezig. 

Lees meer...

SANY Group bewijst dat een Chinese fabrikant machines van topkwaliteit kan maken.

Ook benieuwd om eens te testen hoe fijn zo een #Sany graafmachine werkt? Van Haut brengt op DemoDays een mooie greep uit het gamma mee: 2,6 ton; 5 ton; 15 ton; 26 ton en 36 ton. Kom langs en overtuig uzelf op 8 en 9 september. #qualitychangestheworld http://www.vanhaut.be/index-nl.aspx

Lees meer...

ATRAC komt naar DEMODAYS met de STAS U-rockSTAR, speciaal ontworpen voor het bouwsegment.  Deze Hardox kipper staat voor uitmuntende stevigheid van staal en is geschikt voor afbraak en groot gesteente.

Lees meer...

Op dinsdag 15 mei 2018 is het zover! Naar aanleiding van de 1e editie van ons gloednieuwe event DEMO DAYS nodigen we heel graag de vakpers en alle exposanten uit op ons infomoment. 

Lees meer...

De Bruycker-Kemp aanwezig op Demo Days powered by Matexpo. Grijp uw kans om bij De Bruycker bekende A-merken uit te testen. Ontdek de geluidsdichte cabines van de Kobelco (mini)graafmachines op rupsen, de kwaliteit en souplesse van de Atlas mobiele graafmachines en de uitstekende mobiliteit van de Schaeff mobiele graafmachines en wielladers. Wij zorgen ervoor dat u machines van verschillende klassen zal aantreffen. Ons team staat alvast te popelen om u te mogen ontvangen!

Lees meer...

Op de Mercedes-Benz stand zal de Arocs in de spotlights staan. U zal de volgende voertuigen kunnen bewonderen én uittesten: de Arocs (3343K) met containerhaaksysteem, de Arocs 4x2-trekker (2048LS) met hydraulische hulpaandrijving en de Arocs 6x4-trekker (3351LS) voor dubbel gebruik.

Lees meer...

De 1e editie van DEMO DAYS - powered by MATEXPO krijgt stilaan vorm!
Nu de percelen op het demoterrein nagenoeg zijn ingevuld, beginnen we aan de voorbereidingen rondom de standen. Doorlopende demo's en testen met meer dan 70 graafmachines en bijna 20 trucks.

Lees meer...

Vangaever N.V. is exclusief verdeler voor het merk Bobcat en dit voor gans Vlaanderen. Bobcat heeft een uitgebreid gamma dat bestaat uit minigravers (0-8T), wielladers, rupsladers & verreikers.  Tijdens Demo Days zullen een deel van de nieuwe R-minigravers voorgesteld worden, namelijk de E27z & E35z.  Daarnaast zal Vangaever N.V. de Gehl AL340 tentoonstellen, één van de populairste knikladers in zijn segment.  Meer info: www.vangaever.be

Lees meer...

Het aantal deelnemers aan exposantenzijde is beperkt en is zo goed als volzet. DEMO DAYS is voor de deelnemende bedrijven een low cost evenement en er wordt gewerkt met een all-in formule. Verwacht daar geen ‘rode loper’ zoals op MATEXPO, het wordt eerder een event waarvoor je best je laarzen aantrekt.

Lees meer...

Samen met Ultimated toont Luyckx u tijdens Demo Days een aantal machines die uitgerust zullen zijn met machinesturingssystemen.

Lees meer...

JCB neemt deel aan Demo Days met volgende machines: JCB 220X - JCB JZ 141 - JCB Hydradig 110W - JCB 100C en JCB 457.

Lees meer...

Een intensieve bevraging bij exposanten en bezoekers leerde dat een zone om machines te demonstreren zeer interessant en belangrijk is, maar MATEXPO bleek niet de juiste plaats en het juiste moment hiervoor. Precies daarom werd een nieuw initiatief in het leven geroepen om in een niet-MATEXPO-jaar een alternatief te organiseren: Demo Days powered by Matexpo. 

Lees meer...

BIA zal niet minder dan 7 machines voorstellen tijdens Demo Days, met onder meer twee intelligente machines, een hybride graafmachine van de jongste generatie, een serie 11 graafmachine op banden in de categorie van 14-17 ton, de heel recente midigraafmachine van 8 ton en een zeefinstallatie van 13 ton.

Lees meer...

Op de Matexpo Demo Days is Takeuchi aanwezig met onder andere de nieuwste TB225. Dit is een minigraver met de kracht van een drie tonner én het ideale transportgewicht.

Lees meer...

A.M.C.bvba is aanwezig op Demo Days met een infostand.

Het bedrijf is in 2008 opgericht door David Cooninx. Sindsdien is A.M.C. uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het leveren, monteren en onderhouden van smeer- en blus en cabineoverdruksystemen. Als onafhankelijk bedrijf werken zij enkel met hoog kwalitatief fabrikanten, hierdoor hebben ze voor elke toepassing een pasklaar antwoord. Daarnaast garanderen ze steeds een topafwerking bij plaatsingen.

Lees meer...

Compact Machinery neemt deel aan Demo days powered by Matexpo. Compact Machinery zijn dé specialist in machineverkoop van o.a. compactladers, kranen, wielladers en dumpers. Compact Machinery is de officiële invoerder voor België van Wacker Neuson. 

Lees meer...
FaLang translation system by Faboba
 

Breadcrumbs

 
 

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2018.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.