Nieuws

Demo Days - September 2022

Op 5 en 6 september stond initieel de 2e editie van Demo Days powered by Matexpo gepland in Péruwelz-Beloeil. Omwille van de coronacrisis werd deze editie helaas op het laatste moment geannuleerd. Gelukkig konden de teams van Transportmedia en DEMO DAYS powered by MATEXPO snel een oplossing vinden voor deze tegenslag door het concept om te vormen tot een dag ter plaatse in het teken van de uitzendingen van Bouw.TV. Het resultaat werd uitgezonden via Kanaal Z

Lees meer...

Kwaliteit is voor The Fair Experts niet zomaar een hol begrip. Een kwalitatieve beurs organiseren met kwalitatieve bezoekers in een professionele maar toch familiale sfeer is een dagelijks streven. Het ziet er echter naar uit dat de Corona-crisis roet in het eten gooit. Na intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt, moest de moeilijke beslissing werden genomen om Demo Days 2020 niet te laten doorgaan.

Lees meer...

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen voor DEMO DAYS, 5+6 september 2020, en volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet conform het advies van de Belgische overheid. Dat betekent dat wij ons voorbereiden om de nodige maatregelen te nemen.

Lees meer...

Met nog iets meer dan 7 maanden te gaan voor de 2e editie van Demo Days, heeft de organisatie de beslissing genomen om uit te wijken naar een nieuwe locatie op het industrieterrein ‘Polaris’ in Beloeil en Péruwelz en dit vanwege organisatorische redenen. Demo Days zal op 5 en 6 september dan ook plaatsvinden op deze nieuw aangelegde industriezone vlakbij afrit 29 van de E42.

Lees meer...

Tijdens de Demo Days vindt u vast het materieel dat het best aansluit aan uw behoeften. Maar had u voor een concrete aanschaffing al eens gedacht aan een leasingoplossing bij ING?

Lees meer...

Samen met Ultimated toont Luyckx u tijdens Demo Days een aantal machines die uitgerust zullen zijn met machinesturingssystemen.

Lees meer...

Van Laecke Group is tijdens Demo Days aanwezig met de Terex Finlay 883 + Triple Shaft. Van Laecke Group, ervaring en expertise in gespecialiseerde machines.

Lees meer...

Op de Matexpo Demo Days is Takeuchi aanwezig met onder andere de nieuwste TB225. Dit is een minigraver met de kracht van een drie tonner én het ideale transportgewicht.

Lees meer...

Compact Machinery neemt deel aan Demo days powered by Matexpo. Compact Machinery zijn dé specialist in machineverkoop van o.a. compactladers, kranen, wielladers en dumpers.

Lees meer...

De nieuwste generatie Cat® graafmachines in de 20 ton klasse bieden een grotere bedrijfsefficiëntie, een lager brandstofverbruik, lagere onderhoudskosten en meer comfort voor de machinist.

Lees meer...

ATRAC komt naar DEMODAYS met de STAS U-rockSTAR, speciaal ontworpen voor het bouwsegment. Deze Hardox kipper staat voor uitmuntende stevigheid van staal en is geschikt voor afbraak en groot gesteente.

Lees meer...

Op de Mercedes-Benz stand zal de Arocs in de spotlights staan. U zal de volgende voertuigen kunnen bewonderen én uittesten: de Arocs met containerhaaksysteem, de Arocs 4x2-trekker met hydraulische hulpaandrijving en de Arocs 6x4-trekker voor dubbel gebruik.

Lees meer...

Vangaever N.V. is exclusief verdeler voor het merk Bobcat en dit voor gans Vlaanderen. Bobcat heeft een uitgebreid gamma dat bestaat uit minigravers (0-8T), wielladers, rupsladers verreikers.

Lees meer...

In elke hoek van de wereld staat een machine van JCB. JCB is één van de drie grootste fabrikanten van bouwmachines ter wereld.

Lees meer...

BIA zal niet minder dan 7 machines voorstellen tijdens Demo Days, met onder meer twee intelligente machines, een hybride graafmachine van de jongste generatie ...

Lees meer...

A.M.C.bvba is aanwezig op Demo Days met een infostand. Het bedrijf is in 2008 opgericht door David Cooninx. Sindsdien is A.M.C. uitgegroeid tot een betrouwbare partner voor het leveren, monteren en onderhouden van smeer- en blus en cabineoverdruksystemen.

Lees meer...

Op dinsdag 15 mei 2018 is het zover! Naar aanleiding van de 1e editie van ons gloednieuwe event DEMO DAYS nodigen we heel graag de vakpers en alle exposanten uit op ons infomoment.

Lees meer...

De 1e editie van DEMO DAYS - powered by MATEXPO krijgt stilaan vorm! Nu de percelen op het demoterrein nagenoeg zijn ingevuld, beginnen we aan de voorbereidingen rondom de standen.

Lees meer...

Het aantal deelnemers aan exposantenzijde is beperkt en is zo goed als volzet. DEMO DAYS is voor de deelnemende bedrijven een low cost evenement en er wordt gewerkt met een all-in formule.

Lees meer...

MATEXPO krijgt er een zusje bij: Demo Days powered by MATEXPO. De eerste editie staat gepland op 8 - 9 september 2018 in Braine-l'Alleud. Demo Days is een tweedaags event met doorlopende demo's en testen van graafmachines, brekers en trucks voor de bouwsector.

Lees meer...

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2020.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.