Mercedes-Benz

Demo Days - September 2022

Op de Mercedes-Benz stand zal de Arocs in de spotlights staan. U zal de volgende voertuigen kunnen bewonderen én uittesten: de Arocs (3343K) met containerhaaksysteem, de Arocs 4x2-trekker (2048LS) met hydraulische hulpaandrijving en de Arocs 6x4-trekker (3351LS) voor dubbel gebruik.

De Arocs is de specialist voor het zware werk. Zijn hoge vermogen maakt hem op de werf al even betrouwbaar als op de weg. De Arocs met Hydraulic Auxiliary Drive (HAD) is een variante die het productgamma completeert. De term beschrijft een bijzonder ingenieus hydraulisch aandrijfhulpsysteem voor de voorwielen voor occasioneel off-roadgebruik. De Arocs HAD bepaalt de norm in zijn categorie - hij is sterk en lichter dan een all-wheelaangedreven model, makkelijk te bedienen, onderhoudsvrij en heeft een lange levensduur. Het systeem vermindert het brandstofverbruik en beschermt door de lagere uitstoot dus ook het milieu.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2020.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.