Veiligheidsmaatregelen

Veiligheidsmaatregelen COVID-19

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen voor DEMO DAYS, 5+6 september 2020, en volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet conform het advies van de Belgische overheid. Dat betekent dat wij ons voorbereiden om de nodige maatregelen te nemen.

De wereld is de afgelopen maanden flink veranderd. Het zijn ongekende en onzekere tijden waarin we allemaal onze weg moeten vinden. Wereldwijd voelen we de impact van COVID-19, zowel thuis als in onze werkomgeving. Op dit moment is het nog onduidelijk wat de nabije toekomst zal brengen.

Ons team is druk bezig met alle voorbereidingen voor DEMO DAYS, 5+6 september 2020, maar we volgen de ontwikkelingen rond het coronavirus uiteraard op de voet en zijn hierover in gesprek met de verantwoordelijke instanties. We passen onze werkwijze aan de steeds veranderende situatie aan en volgen hierin de richtlijnen van de Belgische Overheid. Dat betekent dat wij ons voorbereiden om de nodige maatregelen te nemen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2020.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.