Demo Days op zandgroeve in Braine-l'Alleud

Demo Days - September 2022

In een voormalige zandgroeve in Braine-l'Alleud zal een testparcours aangelegd worden, waar de bezoekers de machines live aan het werk kunnen zien. De machinist zal er eveneens machines kunnen uittesten.

Matexpo ging op zoek naar een moment en een locatie die de deelnemers veel mogelijkheden biedt om te doen wat ze willen. Maar vooral naar een concept waar de machinist aan zijn trekken komt. Het Demo Days concept kwam er na overleg met verschillende belangrijke spelers in de markt. Zo werd er gekozen om het event niet in Vlaanderen te organiseren maar in Wallonië. De zandgroeve in Braine L’Alleud wordt uitgebaat door Sodewa en wordt gebruikt voor het storten van inerte materialen. De site is zeer ruim, biedt veel mogelijkheden en heeft geen gebrek aan parkeerplaatsen. De bereikbaarheid is uitstekend, want ze ligt op nauwelijks één kilometer van de Brusselse Zuider Ring op een industriezone.

Adres: Sodewa Site - Avenue de L'Industrie 7 - Braine-l'Alleud

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2020.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.